Shopping Cart

Kontakt oss +47 988 16 532

Fri frakt over kr 700,-

Rask levering i hele Norge

Om bivoks

Bivokslys – En Pust av Naturlig Skjønnhet og Helse

Har du noen gang latt et lys tindre i rommet og følt hvordan det stråler av ro og varme? Tenk om det samme lyset også kunne omslutte deg med velvære og helsefordeler! 

Våre bivokslys, formet med kjærlighet fra naturens flittige bier, gir ikke bare en stemningsfull glød, men også en oase av renhet for deg og dine kjære. 

For de som kjemper med allergier og astma, er disse lysene en velsignelse. Med en myk flamme som avgir negative ioner, forvandles inneluften til et friskt pust som kan føles som en mild bris i en blomstereng. Det er som om biene selv deler sin harmoni med rommet ditt! 

Vi vet at stearin og parafin ofte velges av økonomiske grunner, men visste du at de kan skape en inneluft som kan sammenlignes med moderat røyking? Det er en sannhet som er godt skjult for mange. 

Våre bivokslys tilbyr en alternativ sti, en vei til et hjem der luften er trygg og du kan puste fritt. Si ja til naturens enkle skjønnhet, si ja til bivokslys, og la hjertet og hjemmet ditt gløde med en naturlig varme. 

Velg bivoks, velg helse, velg kjærlighet.

bier close up ved kube

Valget av Bivokslys: Kjærlighet til Naturen

Visste du at tradisjonelle lys har hemmeligheter skjult i sitt glød? Mange av dem inneholder spor av palmeolje, en ingrediens som har en skyggeside med tanke på vår vakre regnskog – jordens dyrebare lunger. 

La oss ta deg med på en reise tilbake til naturen. Bivokslys er ikke bare et lys; det er en hyllest til jorden og alt det vakre den gir oss. Bivoks er en gave fra biene, en fornybar skatt som sprer glød uten skyld. Og det stopper ikke der! Selv veken vi benytter stråler av bærekraft, spunnet fra ren bomull. 

Velg med hjertet. La hjemmet ditt skinne med bærekraft, omsorg og kjærlighet til naturen. 

Velg bivokslys.

OM BIVOKS - BIVOKSLYS OG MILJØET (1)

Oppdag varmen og skjønnheten i våre håndlagede bivokslys. La naturens renhet gi hjemmet ditt en unik glød, og nyt et godt inneklima som bare ekte bivoks kan tilby. 

Tenn et lys for deg selv – du fortjener det!

Vårt Utvalg

Viser 1–4 av 41 resultater

 • Utsolgt

  ,

  kr99 Les mer
 • -50%

  , , ,

  kr149 Kjøp
 • -13%

  , , , ,

  kr349 Kjøp
 • Utsolgt

  kr79 Les mer

Viser 1–4 av 41 resultater

Frakt kr 79.-
Gratis frakt over kr 700,-
Rask levering i hele Norge