Shopping Cart

Kontakt oss +47 988 16 532

Fri frakt over kr 700,-

Rask levering i hele Norge

Spørsmål og svar

SPØRSMÅL OG SVAR

Leveringsmetode for bivokslys:

Vi benytter Bring for leveranser, og gir deg valget mellom hjemlevering til standard pris eller henting ved post i butikk. Våre lys er forsvarlig pakket i kvalitetsemballasje for optimal beskyttelse.

Leveringstid og dekningsområde:

Vi garanterer rask levering over hele landet. Bestillinger sendes ut enten samme dag eller påfølgende morgen. Forventet leveringstid er 2-5 virkedager.

Leveringskostnader:

For bestillinger under 700 kroner tilkommer et fraktgebyr på 79,-. Bestillinger over 700 kroner leveres fraktfritt.

Tekniske problemer ved bestilling?

Er det utfordringer med bestillingen? Ring oss på 98816532 – vi er her for å hjelpe!

Betalingsalternativer:

Vi tilbyr sikre betalingsløsninger gjennom Klarna, bankkort og Vipps.

Hva er bivokslys?

Bivoks er et naturlig produkt produsert av bier. Vi smelter denne voksen og støper den i et variert utvalg av estetiske former.

Fordelene med bivokslys:

Bivokslys er et miljøvennlig og helsemessig overlegent valg for belysning. I motsetning til stearin- og parafinlys, som kan forringe inneklimaet og miljøet, er bivokslys rene og bærekraftige. Stearinlys krever betydelige mengder palmeolje, hvor produksjonen bidrar til avskoging av regnskogen. Velg bivoks for en sunnere og mer ansvarlig belysning.

Kan jeg returnere lysene hvis jeg ikke er fornøyd?

Ja, vi setter pris på din tilfredshet. Dersom du ikke er fornøyd med kjøpet ditt, kan du returnere produktet innen 14 dager. Vennligst sjekk vår returpolicy for mer informasjon.

Er bivokslys duftfrie?

Ja, bivokslys har en naturlig, mild honningduft. De inneholder ingen tilsetningsstoffer eller kunstige duftstoffer, noe som gjør dem ideelle for personer med sensitivitet for dufter.

Hvor lenge brenner et bivokslys sammenlignet med vanlige lys?

Bivokslys brenner generelt lengre enn andre lys av samme størrelse. Dette skyldes den høyere smeltepunktet av bivoks. Brennetiden kan variere avhengig av størrelsen og formen på lyset.

Er lysestøpingen miljøvennlig?

Absolutt! Våre bivokslys er laget med stor omsorg for miljøet. Vi bruker kun naturlig voks fra bier, uten tilsetningsstoffer eller kjemikalier. I tillegg støtter bivoksproduksjon biene, som spiller en kritisk rolle i vårt økosystem.

Hvordan bør jeg oppbevare bivokslys?

For å bevare kvaliteten på bivokslys, anbefaler vi å oppbevare dem på et kjølig, tørt sted, borte fra direkte sollys.

Hvorfor kan jeg se en tekstur eller “blomstring” på bivokslys over tid?

Dette er et naturlig fenomen kjent som “bivoks blomst”. Det er et tegn på renhet i voksen. Hvis du ønsker en glattere overflate, kan du enkelt tørke lyset med en myk klut.

Hva er fordelene med å bruke bivokslys sammenlignet med soyalys?

Selv om både bivoks og soy er naturlige alternativer, tilbyr bivokslys en renere forbrenning uten å produsere sot. De har også en naturlig honningduft og brenner lengre enn soyalys.

Frakt kr 79.-
Gratis frakt over kr 700,-
Rask levering i hele Norge